Syyskokous 20.11.2025

16.10.2025

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään Ravintola Oivassa 20.11.2025 alkaen klo.17:30.

Valitaan seuraavalle kaudelle toimihenkilöt ja käsitellään muut sääntömääräiset asiat.

Yhdistys tarjoaa ruoan. Ilmoittautuminen on sitova! 

Ilmoittautumislomakkeen löydät ruoka esittelyjen jälkeen.

Menu.

Alkupalavaihto ehdot:

Jääkellarin lohta

Sokerisuolattua lohta, tilliöljyä ja piparjuuricremeä. (G, M)

TAI

Herkkusieni confit
Hitaasti valkosipulivoissa kypsytettyjä herkkusieniä ja tuoreita yrttejä, tarjoiltuna kuumalla valurautapannulla patongin kanssa (M, V, gluteeniton leipä saatavilla)

Pääruoka:

Meribassia ja simpukka-Beurre Blanc- kastike
Hiillostettua meribassin fileetä, simpukka-Beurre Blanc -kastiketta, paahdettuja perunoita,

juureksia ja pikkelöityä fenkolia. (G, L)

TAI

Härän Petite Tender
Pariloitua härän petite tender -pihviä, Dijon-paistinkastiketta, paahdettuja perunoita ja yrttipaahdettuja juureksia.
 

TAI

Kurpitsa-Wallenberg
Sahramikastiketta, paahdettuja perunoita,  paahdettuja juureksia ja pikkelöityä fenkolia (G, M, V)

Jälkiruoka:

Crème Brûlée

Klassinen vaniljainen paahtovanukas (G, L)

Vegaaninen vaihtoehto: mustikka-limepiiras (M, V)