Syyskokous 20.11.2025
16.10.2025
Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään Ravintola Oivassa 20.11.2025 alkaen klo.17:30.
Valitaan seuraavalle kaudelle toimihenkilöt ja käsitellään muut sääntömääräiset asiat.
Yhdistys tarjoaa ruoan. Ilmoittautuminen on sitova!
Ilmoittautumislomakkeen löydät ruoka esittelyjen jälkeen.
Menu.
Alkupalavaihto ehdot:
Jääkellarin lohta
Sokerisuolattua lohta, tilliöljyä ja piparjuuricremeä. (G, M)
TAI
Herkkusieni confit
Hitaasti valkosipulivoissa kypsytettyjä herkkusieniä ja tuoreita yrttejä, tarjoiltuna kuumalla valurautapannulla patongin kanssa (M, V, gluteeniton leipä saatavilla)
Pääruoka:
Meribassia ja simpukka-Beurre Blanc- kastike
Hiillostettua meribassin fileetä, simpukka-Beurre Blanc -kastiketta, paahdettuja perunoita,
juureksia ja pikkelöityä fenkolia. (G, L)
TAI
Härän Petite Tender
Pariloitua härän petite tender -pihviä, Dijon-paistinkastiketta, paahdettuja perunoita ja yrttipaahdettuja juureksia.
TAI
Kurpitsa-Wallenberg
Sahramikastiketta, paahdettuja perunoita, paahdettuja juureksia ja pikkelöityä fenkolia (G, M, V)
Jälkiruoka:
Crème Brûlée
Klassinen vaniljainen paahtovanukas (G, L)
Vegaaninen vaihtoehto: mustikka-limepiiras (M, V)